Avocati Asistenta Juridica Sindicate

Societatea de avocatură CINCAN & CONSTANTIN oferă asistentă juridică și reprezentare în instanță organizațiilor sindicale, care doresc să ia atitudine pentru apararea drepturilor și intereselor membrilor lor.

Realitatea economică din ultima perioadă, a avut repercusiuni asupra respectării normelor ce protejează salariații față de abuzurile angajatorilor. Sindicatele reprezintă însă, una din puținele forțe care pot să readucă echilibrul în relația partenerială dintre salariat si cel în favoarea căruia lucrează.

Avocatii din cadrul CINCAN & CONSTANTIN au experiența necesară pentru ca împreună cu sindicatele, să contribuie la crearea unui cadru adecvat respectării drepturilor angajatilor.

Am asigurat de-a lungul timpului, în cadrul unor ample procese colective, suportul legal pentru acele organizații sindicale, care au înțeles că este necesar să reacționeze, atunci când există o încalcare a intereselor membrilor sau chiar ale lor.

De asemenea, în mod continuu, CINCAN & CONSTANTIN a susținut ideea că sindicatele, prin numărul mare de persoane pe care îi reprezintă, sunt o forță socială puternică și un garant al respectării principiilor dreptului muncii, fiind necesară însă o conștientizare a acestor avantaje de care se bucură.

Legislația adoptată în anul 2011 a creat mari tensiuni în rândul organizațiilor sindicale, care s-au vazut nevoite a se repoziționa în plan organizatoric, pentru a fi capabile să-și îndeplinească mai departe scopul, ce a stat la baza înființării lor.

CINCAN & CONSTANTIN oferă consultanță juridică și asistență pe aspectele ce țin de organizarea, funcționarea și atingerea obiectivelor specifice sindicatelor, în lumina prevederilor Codului de Dialog Social.

Firma Avocatura Specializate in Asistenta Juridica pentru Sindicate

 

TOATE SPETELE INSTRUMENTATE DE AVOCATII NOSTRI, AU SUPORTUL SI ARGUMENTUL LEGAL, DAR SI INTERPRETAREA AUTENTICA CONSTRUITA PRIN STRATEGII JURIDICE INEDITE SI DE VALOARE!


Tag: avocati sindicate; servicii juridice sindicate; asistenta juridica sindicate;