law_6-compressor

Societatea de avocatura Cincan & Constantin

“CINCAN & CONSTANTIN” a luat ființă ca societate de avocatura în anul 2008, prin reunirea experienței a doua cabinete individuale, în care titularele CINCAN CORINA MARIA și CONSTANTIN CAMELIA activau ca avocați pledanți din anul 2002.

Societatea de avocatură nou creată și-a pus astfel temeliile pe execelența juridică, transmisă prin învățăturile doamnei avocat VASILESCU MIHAELA, cele doua asociate ale S.C.A. “CINCAN & CONSTANTIN” formand o echipă tânără și energică, care isi propune să păstreze standardele înalte ale profesionalismului juridic.

Activitatea noastră este axată pe calitate, atenție la detalii şi oferirea de soluții eficiente şi servicii pe deplin personalizate.

Caracteristica cheie, ce definește firma noastră de avocatură este abordarea multidisciplinară. Asigurăm o gamă largă de servicii juridice, ce cuprinde consiliere, consultanță și reprezentare în instanță.

Cunoașterea mai multor domenii juridice garantează abilitatea noastră de a aborda în mod eficient orice provocare adusă de clienții noștrii.

Experiența noastră profesională ne permite acoperirea eficientă în domenii ca dreptul civil, dreptul afacerilor, dreptul muncii sau dreptul contencios administrativ si fiscal.

Dacă drepturile civile, de orice natură, vă sunt în pericol, suntem alături de dumneavoastră pentru a vi menține sau, dimpotrivă de a le aduce în patrimoniul dumneavoastră.

Dacă aveţi o idee şi doriţi să o transformați în realitate, vă vom ajuta cu procesul juridic complet, necesar pentru a lansa propria afacere.

Dacă există probleme în relațiile de muncă, experiența noastră de până acum este garantul rezolvării lor.

Dacă considerați că autoritățile statului nu vă respectă drepturile sau vă aduc atingere intereselor dumneavoastră, luați atitudine și vă vom sustine și oferi suport legal pentru a înlătura orice abuz.

Vom acționa împreună pentru protejarea dumneavoastră, în orice situație!

Societatea Civila de Avocatura Cincan & Constantin