Adesea, pentru firmele mici si mijlocii angajarea unui consilier juridic este dificila, intrucat presupune alocarea unor importante resurse financiare.

O alternativa viabila o reprezinta colaborarea cu un avocat specializat, care sa inlocuiasca atributiile consilierului juridic si care sa asigure o buna consiliere in tot ceea ce reprezinta procedurarile administrative si mai ales negocierea contractelor si corecta lor implementare. 

Orice societate are nevoie de o buna coordonare in probleme legate de dreptul muncii (precum intocmirea si aplicarea regulamentul intern, a contractului individual si colectiv de munca sau a deciziilor de concediere si de sanctionare a salariatiilor).

Societatea noastra are o experienta de peste 15 ani in domeniul dreptului muncii si dialogului social, ceea ce ii permite o abordare ampla a tuturor problemelor aparute in aceasta arie. De asemenea, pentru evitarea unor dispute ulterioare cu partenerii de afaceri, in lipsa unui consilier juridic, avocatii nostri va pot oferi sprijin in redactarea si negocierea contractelor.

Un rol important il are si instruirea proprilor angajati de catre un avocat specializat, in implementarea efectiva a contractelor, astfel incat sa fie inlaturata orice posibila incalcare a obligatiilor sau nevaloricarea drepturilor.In cazul unui litigiu, consilierul juridic sau avocatul ales ofera sansa celei mai bune reprezentari in fata instantelor de judecata, pentru protejarea drepturilor si intereselor dumneavoastra.   

Pentru a putea intelege problemele cu care va confruntati, recomandam stabilirea unei intalniri prealabile, in care sa fie discutate atat posibilele solutii cat si aspectele de ordin financiar (onorariile pot fi sub forma unui abonament lunar, cu toate serviciile juridice incluse, sau pentru fiecare consiliere sau reprezentare juridica in parte).

Contactati-ne pentru mai multe informatii.
SCA CINCAN & CONSTANTIN 

tag: consilier juridic firme, consiliere juridica firme;